Talen Vastgoedonderhoud casestudy

Betere positionering, Employer Branding

Talen Vastgoedonderhoud is een van de grotere onderhoudsbedrijven in Nederland. Gespecialiseerd in het totaalonderhoud van woningen en gebouwen voor – onder andere – gemeenten en woningbouwverenigingen. Met bijna 300 medewerkers werken zij dagelijks aan het verbeteren van de leefomgeving van individuele bewoners en aan het vergroten van de waarde van vastgoed voor eigenaren.

De directie van Talen Vastgoedonderhoud waren in eerste instantie benieuwd welke indruk/welk beeld ik kreeg van hun bedrijf op basis van de diverse communicatiekanalen die ze gebruikten.

Daarnaast hadden zij behoefte aan mijn visie op hoe zij Employer Branding (binden en boeien van – potentiële nieuwe - medewerkers) op een professionele manier konden combineren met hun imago naar buiten als een van de grotere totaalonderhoudsbedrijven van Nederland.

Tevens wilde de directie van Talen Vastgoedonderhoud weten hoe zij zich konden positioneren/profileren zoals zij zichzelf zagen. Dat beeld klopte n.l niet altijd met hoe zij gezien werden.

Na een prettig gesprek kwamen we tot een akkoord en zijn als basis volgende activiteiten ingepland:

  1. Het beoordelen en perfectioneren van de LinkedIn bedrijfspagina. Aan de slag met het Marketing & Communicatie-team.
  2. Het updaten van de LinkedIn-profielen van MT-leden.
  3. Het verzorgen van een verdiepingssessie voor de MT-leden waarbij - aan de hand van een casus - de mogelijkheden van LinkedIn nog beter benut gaan worden.
  4. Het verzorgen van een korte training Social media vanuit de Talen Academie.
  5. Het geven van een praktische workshop tijdens een 'Innovatie & Kennis-café', toegankelijk voor alle medewerkers.

Het traject is nog in volle gang, de eerste verbeteringen en resultaten zijn halverwege 2021 zichtbaar geworden.

Anne, bedankt voor de mooie introductie. Emiel, Mark, Marike, Jacqueline en team, bedankt voor het vertrouwen en de prettige samenwerking.

Kom in contact met Guy Strijbosch

Guy Strijbosch

Netwerken door te verbinden...
Kom in contact
envelopephone-handset