error:141A318A:SSL routines:tls_process_ske_dhe:dh key too small
error:141A318A:SSL routines:tls_process_ske_dhe:dh key too small
error:141A318A:SSL routines:tls_process_ske_dhe:dh key too small
Referenties - Referenties - Guy Strijbosch

Referenties

Goed ingelezen, kan uitstekend anticiperen...
"Ik kan Guy Strijbosch van harte aanbevelen. Met mijn HR team hebben wij recent een inhouse LinkedIn training van Guy gevolgd. Hij had zich goed 'ingelezen' in zowel onze zakelijke als persoonlijke profielen en kon daardoor uitstekend anticiperen op onze vragen en behoeftes. Door zijn heldere en praktische uitleg konden we gelijk aan de slag en verbeteringen in onze profielen realiseren en daarbij kregen we inzichten hoe we ons LinkedIn netwerk zo optimaal mogelijk voor zakelijke doeleinden konden gebruiken."
Henriëtte Hubbers - HR Manager | Zorgklinieken (NL)LinkedIn ambassadeur, oprecht geïnteresseerd in mensen...
"Als collega LinkedIn Business Coach heb ik Guy leren kennen als vakkundig specialist. Regelmatig publiceert hij waardevolle en praktische content over LinkedIn en Social Selling.
Guy is dan ook een echte LinkedIn Ambassadeur."
Floris ten Kate - Linkedin Business Coach (NL)Energie, pragmatisch, doelgericht...

"Eneregie, pragmatisch en doelgericht zijn de woorden die Guy typeren. De gegeven training heeft mijn verkoopteam geholpen om de 'kracht' van LinkedIn beter te benutten.
Martijn Veerkamp - Commercieel Directeur | Interne logistiek (NL)


Inzicht, strategie, Personal branding...
"Guy Strijbosch heeft mij geholpen inzicht te krijgen in LinkedIn. Hij leert je LinkedIn strategisch in te zetten en hierdoor jezelf te onderscheiden op dit platform en te werken aan je Personal Branding. Guy bedankt voor je support."
Rinie Wiebing - Algemeen Directeur | Uitzendorganisatie (NL)

 

Integer, analytisch, pragmatisch...
"Ik heb Guy leren kennen als een integer, analytisch en pragmatische man. Goede samenwerking en constructief overleg en sterke aanvulling over en weer."
Jan Brink - Directeur | Duurzaamheid (NL)

 

Gepassioneerde verbinder...
"Als nieuwkomer in Emmen had ik geen netwerk. Ik nam via LinkedIn contact met Guy Strijbosch op en hij heeft me direct uitgenodigd in zijn netwerk. Guy is professioneel, bevlogen én een entertainer.
Judith Valentijn - Tekstschrijver / Blogger (NL)

 

Enorme warme persoonlijkheid...
"Guy kijkt open en zonder vooroordeel de wereld in. Kan snel tot de kern van een vraagstuk komen en daarna samen met jou aan oplossing werken."
Heb Guy als business coach leren kennen in het beter, efficiënter gebruik maken van mijn netwerk en in het beter leren presenteren van mezelf en mijn bedrijf. Dit doet hij op een geheel eigen wijze. Hoewel prikkelend wordt het nooit bedreigend."
Frank Berndt - Directeur | MKB Verzekeringen (NL)

 

Enthousiast, behulpzaam, kennisdeler...
"Een enthousiaste medecollega in dezelfde sector werkzaam. Inspirerend, legt snel contact, niet bang om dingen te delen, open-minded en prettig in de omgang. Een expert in zijn vakgebied."
Stella van Rheenen - LinkedIn Trainer (NL)

 

Opr(echt), gepassioneerd, no-nonsens, mensenmens...
"Guy is een echt mensen-mens. Maar ook een toonzetter, sfeermaker en heeft aandacht voor de details waar niemand aan gedacht heeft."
Jenze Kingma - Directeur | Hotel (NL)Een prima LinkedIn trainer...

"Guy heeft onlangs een LinkedIn training verzorgd voor ons bedrijf. Duidelijke heldere training met veel nuttige tips. Guy is een plezierige gesprekspartner die iedereen in zijn waarde laat."
Leo Bonarius - Service Regio Manager | Interne logistiek (NL)


Enthousiast, behulpzaam, kennis van LinkedIn...
"Zeer positief. heeft ons goed geholpen in de opstart van LInkedIn en de verdere uitwerking. en het goed neerzetten van onze doelgroep met ons nieuwe product WeSeeDo."
Iebele Otten - Eigenaar | Telecom- en WebRTC oplossingen (NL)


Charismatisch LinkedIn specialist...
"Enthousiast en helpvol, luisterend oor die je op het gebied van Social media en persoonlijke ontwikkeling grote stappen laat zetten."
Arnoud Moraal - Business Consultant / Procesmanager (NL)

 

Gepassioneerd, gedreven spreker, overzichtelijk, LinkedIn-expert...
"Als voorzitter van ons BNI chapter is Guy een zeer gedreven en bevlogen gespreksleider. Hij houd de vergadering goed op orde en spreekt een ieder op eerbiedige en correcte wijze aan op zijn of haar verantwoordelijkheden, en weet dit iedere keer weer opbouwend kritisch onder de aandacht te krijgen."
Anne Helder - Bedrijfsleider | Schilderbedrijf (NL)

 

Bevlogen, betrokken, serieus...
"Wat Guy beetpakt laat hij niet meer los, hij is echt bereid tot helpen en het bereiken van een oplossing. Daarnaast is Guy oprecht geïnteresseerd in de ander. Dat maakt samenwerken plezierig."
Jacob Talen - Directeur/Eigenaar | Schoonmaakbedrijf (NL)

 

Betrokken, scherp...
“Guy weet als geen ander de balans te vinden tussen menselijke betrokkenheid en zakelijke doelgerichtheid. Daardoor heeft Guy je handvatten om persoonlijke groei als mens met zakelijke groei als ondernemer te verbinden. Een gouden combinatie voor klanten en collega zzp-ers.”
Tjaco Rowaan - Taal- en cultuurtrainer zakelijk Duits (NL)

 

Enthousiast, vakbekwaam, volhoudend, energiek...
"Tijdens meeting van VNO-NCW elkaar ontmoet en verteld wat we deden voor de kost. Zo ben ik geïnteresseerd geraakt in Guy zijn professie en Linkedin. Hij onderwijst ons nu in zijn vakgebied en triggert ons om actief te zijn en laat tijdens elke sessie meer en meer zien wat Linkedin ons te bieden heeft."
Afke Kuindersma - mede-eigenaar | Straal- en coatingbedrijf (NL)

 

Vriendelijk, stipt, gedreven,enthousiast...
"Guy leert ons de in en outs van LinkedIn. Dit gaat naar volle tevredenheid. Wij zijn leek op het gebied van LinkedIn en hebben al veel van Guy opgestoken."
Marnix Kuindersma - mede-eigenaar | Straal- en coatingbedrijf (NL)


Enthousiaste, vakkundige LinkedIn-specialist...
"Guy leert ons stap voor stap de beginselen van LinkedIn en geeft ons goede adviezen om ons netwerk uit te breiden c.q. ons bedrijf onder de aandacht te brengen. Hij doet dit op een enthousiaste manier en luistert prima naar de behoeften die er bij de klant zijn."
Albert Beuker - Administrateur | Straal- en coatingbedrijf (NL)Duidelijk, vasthoudend...
"Bij de netwerkclub, waar we beide lid van waren, had hij een voortrekkersrol. Duidelijk, recht op het doel af. En ons duidelijk laten weten waarom we ons zo in linked inn moeten verdiepen. Dat heb ik dan ook maar gedaan. En het bevalt me goed."
Henk de Haan - Evenementenorganisator(NL)


Energiek, multifunctioneel, social media specialist, netwerker...
"Guy is een echte netwerker die open staat voor nieuwe ideeën en samenwerking. Hij motiveert en weet mensen op een actieve manier over social media te informeren. Guy is een inspirerende spreker en een verbinder."
Daniëlle van der Ark - Marketeer (NL)

 

Met Guy Strijbosch beter in beeld...
"Door een zeer gedegen training over hoe ik Linkedin kan inzetten voor mijn bedrjf ben ik nu professioneel in beeld. Guy Strijbosch scheert niet al zijn klanten over één kam, maar vind het een uitdaging om iedere persoon te begeleiden naar een profiel op Linkedin die bij hem of haar past."
André Rosing - Directeur | Webdesigner-Grafisch vormgever (NL)

 

Expert in zijn vakgebied...
"Samen met Guy heb ik mijn LinkedIn zaken (persoonlijk en zakelijk) helemaal goed ingericht. Guy weet alle hoeken van LinkedIn te vinden en in te zetten. Daarnaast is Guy prettig in de omgang, ook niet onbelangrijk."
Angelique Snippe  - Senior Consultant / Docent (NL)

 

Gedreven, deskundig, loyaal, verbindend...
"Guy is een zeer enthousiaste en deskundige ondernemer die weet te verbinden en te motiveren om zodoende alles uit je netwerk te halen. Zijn kennis van LinkedIn is fenominaal en heeft ook mij geholpen dit medium meer in te zetten en te benutten."
Otto Hadders - Videograaf / Fotograaf (NL)

 

Guy geeft duidelijke instructies en uitleg...
"Ik had geen ervaring met linkedin. Na 2 sessies met Guy begreep ik linkedin beter en ben het ook gaan gebruiken. Krijg nu ook meer volgers. Door de duidelijke uitleg en prettige gesprekken zijn er eigenlijk geen verbeterpunten te bedenken."
Denis Löhne - Directeur | Koeriersbedrijf (NL)

 

Gedreven, betrouwbaar, inlevend, professioneel...
"Met een energieke, professionele aanpak heeft Guy bij diverse netwerkbijeenkomsten zijn passie over het voetlicht gebracht."
René Gepken - Directeur | Verzekeringen (NL)

 

Guy explains his 9+ method and talks about bananas too...
"I recently watched Guy’s masterclass interview during the LinkedIn Business Growth Bootcamp #LBGB, which was held during March 2017. During Guy’s interview, he shared some great stories and came up with some great ideas to use LinkedIn in a better human way. He explains his 9+ method and talks about bananas too.
Guy knows LinkedIn inside out and shared many ideas and recommendations, which were all really useful to know and to apply. Whether you are a small business or one of the Fortune companies, I highly recommend Guy for his training of LinkedIn amongst your teams and for yourself too of course. Keep up your amazing work Guy."
Michael de Groot - Chief Storyteller (UK)

 

The audience gained tremendous value from our discussion...
"In March 2017, I hosted the LinkedIn Business Growth Bootcamp, an online learning event featuring 25 global LinkedIn experts/trainers. They each shared their knowledge by way of individual video recording in interview with me. Here is the link to the Bootcamp for your information: http://bit.ly/2mxixr8
I was thrilled when Guy agreed to participate as an expert in the Bootcamp. His topic was: LinkedIn has Changed. What About You? – How to communicate in 2017.
Guy’s interview with me was professional, and very insightful. It was a real pleasure to work with Guy on this Bootcamp. He went above and beyond in his support of what we were wanting to achieve with the Bootcamp, so I am very grateful.
I know from the feedback we have received from our global community who registered to participate in the Bootcamp, that they gained tremendous value from our discussion and the Bootcamp as a whole.
Thank you Guy, I am very grateful. I highly recommend Guy Strijbosch to you."
Adèle McLay  - Small Business Growth Expert (UK)

 

I look forward to working with Guy on future projects...
"Guy is a fantastic individual whom I have had the pleasure of working with for the last few months, working as the Benelux Community Manager for a global B2B technology company. Guy has been instrumental in helping build and develop an audience in the area from scratch, finding and deploying engaging content whilst ensuring a consistent tone-of-voice for the client. I can't recommend Guy enough and look forward to working with him on future projects."
Chris Tynan - Digital Marketing Strategist (UK)

 

Ik beschouw hem een beetje als mijn LinkedIn mentor...
"Guy heeft mij persoonlijk tijdens drie trainingen alle ins en outs van het LinkedIn platform leren kennen. Zijn manier van trainen heb ik ervaren als gestructureerd, makkelijk om te begrijpen, goed opgebouwd, effectief maar vooral heel plezierig.
Op het persoonlijke vlak is hij heel toegankelijk, gefocust, geduldig en zeer vriendelijk. Ik beschouw hem een beetje als mijn LinkedIn mentor!"
Marc Hooson - Accountmanager | Reclamebureau (NL)

 

Bijzonder en praktisch...
"Guy heeft mij goede adviezen gegeven hoe mijn presentatie en elevator pitch aan te scherpen. Hij benaderd zaken op een bijzondere en praktische wijze. Het verhaal is nu anders maar toch nog steeds mijn verhaal. Guy let op details en enthousiasmeert. Kortom een aanrader. Ben je op zoek naar een personal coach die jouw pitch of presentatie aan kan scherpen, dan ben je bij Guy Strijbosch | Business coach zeker aan het juiste adres."
Hendri Dierkes - Accountmanager zakelijk | Automotive (NL)

 

A new world opened itself for me...
"Yesterday we had a LinkedIn course given by Guy, and a new world opened itself for me. I would have never imagined that Social Media and LinkedIn could be so powerful and structural for my business. Guy is explaining everything very clear and he knows lots about it. It is almost a tailor-made course because everybody gets the attention he or she needs to fulfill the profile and to fulfill expectations one is having of the course. Now I know how to communicate through LinkedIn and how to be searched for more easily and how to look for partners or clients. And even more important how to approach them. It is a very interesting course and I would like to recommend to everybody who wants to increase their business through Linkedln, join a course at www.guystrijbosch.nl"
Janet Herraiz - Sales Trainer (NL)Ik ging naar de training, denkende dat ik niets kon leren...
"Ik ging naar de training, denkende dat ik niets kon leren betreft LinkedIn. Echter na een gezellige en zeer leerzame avond heeft Guy mij toch verrassend veel kunnen leren over LinkedIn en Netwerken in het algemeen, Guy hartelijk dank daarvoor, en er zijn al plannen voor meer trainingen, ik kan Guy dus zeker binnen mijn eigen netwerk en ver daarbuiten aanbevelen!"
Frank van het Bolscher - Eigenaar Online specialist  (NL)Guy has changed my view on LinkedIn...
"Although I met Guy only once, he has changed my view on LinkedIn and how I use it."
Pim Sijnja - Application Delivery Consultant  | IT (NL)Guy is a great communicator and knows his business well...
"I dealt with Guy on numerous occasions to arrange Conferences, I always found him very pleasant to deal with, a real go getter and always came back with a result in good time, great communicator and knew his business well, happy to always recommend." 
Darren Moore (UK)


Talented, hard working marketing person with eye for Corporate identity...
"Guy is a talented, hard working marketing person with an eye for Corporate identity and bringing Business Units on the same platform which really helped each individual within the BU. He is open in his communication and clearly knows what he wants. He will not take no for an answer and he will assist you in order to achieve the corporate marketing targets. He is an added value for every company who wants to upgrade his brand image in this ever competing world." 
Andries Bolding - E-Commerce Manager | Packaging (NL)


Betrouwbaar, kennis, loyaal, zakelijk...

"Guy heb ik leren kennen van BNI waar hij trainingen gaf over online marketing zoals LinkedIn e.d. Hij gaf daarin tips en trucs, hoe het beter kan. Dit deed hij met veel passie en kennis van zaken."
Corine van Dijk-Tol - Secretariële ondersteuning (NL)

 

Vasthoudend, eigenzinnig, out of the box denkend adviseur…
“Guy heeft mij in een coachende rol begeleid bij de opstart van mijn bedrijf. Tevens als BNI coach werkten we samen binnen een paar Chapters om dat verder te brengen in de lokale setting. Tenslotte hielp Guy mij met tips op LinkedIn.”
Ben Lap - Controller (NL)


Erg efficiënt gewerkt...
"De training die ik heb gevolgd bij Guy was meer dan interessant. Ik gebruikte LinkedIn al maar nu zoveel bij geleerd en ook nog eens gelijk met een pc aan de slag. Erg efficiënt gewerkt, ik kan het iedereen aanraden. De manier waarop Guy de training heeft gegeven was zeer prettig."
Mariette van der Hooft  - Sales Consultant (NL)


A pleasure to work with...
"Extremely knowledgeable, helpful and supportive Marketing Manager. A pleasure to work with" 
James Astley - Busines Development Manager | Supply Chain (UK)


Veel geleerd...
"Guy geeft op een zeer professionele manier de LinkedIn training, ik heb er veel van geleerd en kan het iedereen aanbevelen!" 
Marten Borra - Commercieel Directeur | Bedrijfskleding (NL)


Wat een passie kan iemand bezitten...
"Heb Guy mogen ontmoeten tijdens de BNI Brabant ledendag, Guy was één van de sprekers, wat een passie kan iemand bezitten! Guy weet waar hij over spreekt en kan dit uitstekend overbrengen aan een ieder. Hier nogmaals een dankwoord aan Guy voor de bijdrage aan het succes van de 1ste BNI Brabant ledendag. TOP" 
Marcel van Valen - Directeur | Sanitaire oplossingen (NL)


Guy straalt expertise en rust uit als spreker...
"Guy straalt als spreker over sociale media expertise uit, maar ook rust. Hij neemt de tijd om vragen te beantwoorden en zijn kennis te delen met anderen. Als het over sociale media gaat - maar meer nog LinkedIn - kan ik Guy van harte aanbevelen." 
Andreas Floor  - Directeur - BNI Brabant (NL)


Wijze lessen...
"Guy, bedankt voor jouw wijze lessen over LinkedIn. Ik ga het zeker gebruiken en mijn cliënten hiermee helpen verder te komen." 
Nelleke Spinder - Psycho-Traumatherapeute / Loopbaancoach (NL)


Persoonlijke, praktische begeleiding...
"Ben je op zoek naar iemand die een persoonlijke, praktische begeleiding geeft in de wereld van Social Media dan is Guy absoluut aan te bevelen. met praktische handige tips zorgt hij ervoor dat je meer rendement haalt uit LinkedIn."
Ton Gerritsen - Directeur | Technische opleidingen (NL)


Een voorbeeld...
"Ik heb de training BNI-Social Media gevolgd. Daarbij ging het, onder andere, over BNI Connect. Er wordt door BNI doorlopend aan gesleuteld om dit medium meer en betere gebruiksmogelijkheden te geven, en het zal ook steeds meer door leden van BNI worden gebruikt. Inmiddels zijn er ruim 3000 personen in BNI Connect opgenomen. Het is dus nuttig om op BNI Connect een goed en compleet profiel van jezelf te laten zien. Tip: de trainer was Guy Strijbosch, hij is ook BNI-lid en heeft een compleet profiel in BNI Connect, maak een connectie met hem, dan kun je zijn profiel bekijken en wellicht als voorbeeld gebruiken. Tot slot, jullie begrijpen het al, ik kan je de training BNI Social Media door Guy Strijbosch van harte aanbevelen!"
Rob Magendans  - Directeur | Bedrijfsfinanciering / Bedrijfsovername (NL)


Duidelijk, to-the-point...
"Guy heeft mij door de wirwar van LinkedIn geleid, althans zo zag ik het voorheen. Hij is duidelijk, to-the-point, en heeft heel veel goede tips gegevens. Bedankt!" 
Linda Pelser - Eigenaar | Huidspecialist (NL)


Deskundig, rustig, helder, aanbevelingswaardig...
"Gisteravond heb ik een training LinkedIn gevolgd bij Guy Strijbosch. Ik heb de training als zeer prettig ervaren. Guy is echt een deskundige op het gebied van LinkedIn en hij weet dit op een rustige en heldere manier over te brengen. Ik heb al meerdere trainingen LinkedIn gedaan, maar door de informatie van Guy kan ik het werken met LinkedIn zeker verder verbeteren. De kwaliteit van de training samen met de opvolging door het nasturen van beloofde documentatie maken een training van Guy aanbevelingswaardig."
Aleid Overbeek - Ondernemerscoach (NL)


DE Linkedin cursus...
“Zeer recent heb ik DE cursus LinkedIn bij Guy gevolgd in het illustere Roden. Hij weet op zeer heldere wijze uiteen te zetten hoe je, je LinkedIn nog beter kunt gebruiken voor een nog beter en optimaal bereik. Helemaal top! Eenieder die zijn handel en wandel van een gedegen netwerk moet hebben- wie niet zou ik zo zeggen- kan ik Guy zijn cursus van harte aanbevelen.
Voor vragen vraag Guy". 
Stephan de Vries - Advocaat (NL)


Prettig, duidelijk, gestructureerd, logische opbouw, enthousiast...
"Gisteravond heb je een training gegeven voor het optimaal gebruik van LinkedIn. Hoewel ik al enige tijd gebruiker ben, heb ik op een buitengewoon leuke en duidelijke wijze de verdieping in LinkedIn gekregen waar ik al een tijdje naar op zoek was. Kernwoorden van deze avond waren: prettige omgeving, duidelijke uitleg, gestructureerd, logische opbouw van je verhaal. Ik ben helemaal enthousiast thuisgekomen. De tips en trucs van deze avond zal ik zeker gaan gebruiken om mijn profiel te optimaliseren. Guy, nogmaals bedankt."
Doeke van Duinen - Eigenaar | Bouwadvies (NL)


In Jip en Janneke taal uitgelegd...
"Ik heb bij Guy een training gehad voor LinkedIn, daar heb ik en mijn mede cursisten veel van opgestoken, mede doordat het op een luchtige manier en in Jip en Janneke taal werd uitgelegd. Top!"
Jos van der Werf - Directeur | Flightcases (NL)


Absolute aanvulling op mijn huidige kennis...
"Tijdens een netwerkbijeenkomst van 'hoveniers' heeft Guy zijn presentatie verzorgd over het zorgvuldig inzetten van LinkedIn bij het werven van potentiële opdrachtgevers.
Voor mij als Social Media gebruiker was het een absolute aanvulling op mijn huidige kennis. Een aanrader voor een ieder die LinkedIn effectief wil gebruiken in de toekomst!
Peter Mecklenfeld - Directeur | Hoveniersbedrijf (NL)


Uiterst leerzaam...
"Heb bij een collega-BNI lid de LinkedIn training, gegeven door Guy gevolgd. Veel van opgestoken. In duidelijke taal, met ruimte voor interactie weet Guy zijn veelomvattende kennis over netwerken te verwoorden. Stap voor stap, met praktische voorbeelden heb ik mijn redelijk complete (95%) profiel toch naar de 100% weten te 'upgraden' En dat tijdens de training, dus zonder extra inspanningen of tijdverlies. Ik kan Guy dan ook zeker aanbevelen voor een training LinkedIn. Uiterst leerzaam en aangenaam om aan te horen. Delen = vermenigvuldigen!"
Patrick Strijker - Directeur | Webshop (NL)


Werkelijk verbaasd welke opties toepasbaar zijn...
"Afgelopen woensdag mocht ik een training "Social media" van Guy Strijbosch mee maken. Ik ben me bewuster geworden van het belang bepaalde zaken op LinkedIn te vermelden en hoe te vermelden, en vooral het gebruik van deze website. Ik was werkelijk verbaasd welke opties er toepasbaar zijn op een persoonlijk profiel. Wat betreft Twitter en Facebook had ik graag wat meer willen leren welke berichten we voor onze branche konden plaatsen zodat deze het gewenste resultaat leveren. Dit heb ik gemist in de training. Verder een prima training om een basis te leggen voor het gebruik van Social media.Voor nu is het doen vooral belangrijk! Guy, nogmaals bedankt voor je training."
Sandra van Dijke - Opleidingsadviseur (NL)


Nuttige tips en tricks...
"Guy heeft voor de Stichting Dames In Zaken twee sessies LinkedIn verzorgd. Bijna alle DIZ-dames hebben inmiddels een LinkedIn-profiel aangemaakt en zijn enthousiast aan de slag gegaan met de door Guy gegeven, nuttige tips en trucs. Zelfs de ervaren LinkedIn-gebruikers hebben dingen erbij geleerd die ze nog niet wisten. Complimenten!"
Margo Helmantel - Directeur | Organisatiesupport (NL)


Veel tips...
"Guy heeft de vrouwen van Dames in Zaken opnieuw veel tips gegeven hoe je je LinkedIn profiel kunt optimaliseren en inzetten zodat je succesvoller kunt zijn in je werk"
Caroelien Prins - Loopbaancoach (NL)


Veel geleerd...
"Heb het genoegen gehad om een LinkedIn training van Guy te mogen volgen. Guy is in staat om simpel, snel en doeltreffend (afgestemd op jouw specifieke wensen) het hoe en waarom achter LinkedIn uit te leggen. In één avond een goed overzicht gekregen en veel geleerd!!"
Rolf Tempelman - Directeur | Payrolling (NL)


Van 60 naar 95%...
"Beste Guy, na jouw training over het gebruik van LinkedIn, en de mogelijkheid hierdoor meer business te doen, ben ik direct aan de slag gegaan. Wil je bedanken voor je heldere uitleg, en ga zeker meer doen met LinkedIn. Kan iedereen aanbevelen deze training te volgen. Ik ben van 60 procent naar 95 procent gegaan en zal binnenkort op 100 procent staan door jouw informatie, en daardoor ook beter gevonden worden.
Joeri Blom  - Directeur | BNI Zuidoost Nederland (NL)


Guy verstaat de kunst om kennis over te dragen...
"LinkedIn training gevolgd bij Guy Strijbosch, op een mooie locatie Deel Vier in Zwartsluis. Via een tip van een mede LinkedIn-er was ik hier terecht gekomen. Guy verstaat de kunst om kennis over te dragen door een mix van korte theorie direct gekoppeld aan praktisch handelen. Met de laptop voor je, gelijk aan het werk en resultaat zien. Voor mij een ideale manier om meer uit LinkedIn te halen. Dus eenieder die eraan denkt om een training te doen, meld je aan en ervaar het zelf."
Anne Marie Kouwen - Organisatieadviseur (NL)

Nuttig, praktisch, heel erg waardevol...
"De LinkedIn training die ik onlangs volgde van Guy Strijbosch was leerzaam, nuttig, praktisch (ter plekke aan het werk) en dus heel erg waardevol. Guy is een helder, open ingesteld mens, legt duidelijk uit, neemt alle tijd, de ideale begeleider op het meer dan uitgebreide Social Media-pad, ik ga zeker nog meer van hem leren. Heel graag zelfs!"
Thea Gerritsen - Beeldend kunstenaar (NL)

Zeer waardevol
"Ik heb deze LinkedIn training als zeer waardevol ervaren. Er worden veel tips en trucs gegeven om je profiel te verbeteren en vooral ook de do's en dont's. Guy Strijbosch is een professionele en enthousiaste trainer die oog heeft voor je persoonlijke vragen. Zeer aan te bevelen."
Bertus Watering - Loopbaancoach (NL)Het bos weer gevonden door de bomen...
"Binnen de mogelijkheden van Social Media zie je soms door de bomen het bos niet meer. Als je wilt kun je een dagtaak hebben aan het bijhouden of actief benutten van je LinkedIn profiel en groepen. De training heeft mij geholpen inzicht te krijgen in de mogelijkheden van Social Media die voor iedere professional haalbaar en interessant zijn. Met praktische tips en een zeer prettige en interactieve begeleiding van Guy Strijbosch, was de cursus voor mij een absoluut succes! Nogmaals bedankt Guy!"
Annemiek Dost (NL)


Vriendelijke en hulpvaardige professional...
"Ik heb Guy leren kennen als een vriendelijke en hulpvaardige professional, die weet waar hij het over heeft. Zijn deskundigheid, ondersteuning en toegankelijkheid maken dat je alles aan hem durft te vragen en per kerende post krijg je het passende antwoord. Bewonderenswaardig."
Aafke de Vor - Trainer / Onwikkelaar (NL)

Rust, aanpakken en uitvoeren...
"TTT (Train The Trainer) bij Kerp & Company samen gevolgd met Guy. Ik heb Guy leren kennen tijdens 2 dagen training. Guy is een man van rust, aanpakken en uitvoeren! Op zijn gemak doorloopt hij de training en observeert wat er allemaal gebeurd. Zich niet uit het veld laten slaan op momenten dat het wat lastiger wordt! Mooi om te zien hoe hij daarop reageert. Met een houding die bij Guy hoort, leer ik veel van zijn aanpak! De rust spreekt mij enorm aan. Daarnaast is Guy zeer geïnteresseerd in wat je allemaal doet buiten je werk!"
Dennis Leufkens - Directeur | Teamontwikkeling / Ervaringsleren (NL)

Gastvrij, bezieling, kundigheid...
"Ik heb onlangs een proeverij mogen bijwonen van Ivendo en was aangenaam verrast... Wat een persoonlijk en gastvrij onthaal. Wat een bezieling. Wat een kundigheid. En wat een bijzonder creatieve manier om de alom aanwezige expertise met belangstellenden te delen. Guy, Patrick, Arjan, Raymond en Stefan... chapeau!"
Frank Mulder - Gastheer  (NL)

Aimabel, betrouwbaar, open minded...
"Met plezier heb ik zakengedaan met Guy Strijbosch toen hij bij Schoeller Arca Systems werkte. Hij is een aimabele, betrouwbaar en open minded persoon. Guy weet wat hij wil en gaat er dan ook voor. Bovendien heeft hij een creatieve kijk op zaken en gaat geen uitdaging uit de weg! Kortom, zakendoen met Guy is aangenaam en biedt structurele en zeer positieve toekomstperspectieven op zowel zakelijk alsook persoonlijk vlak!"
Mark Romera - E-Commerce Manager | Outdoor Speeltoestellen (NL)

Mr. Strijbosch led his team very well...
"Mr. Guy Strijbosch has led his team members in Turkey to contact Automotive customers including Avon Automotive, and made aware of the automotive specific solutions of Schoeller Arca Systems which we found very much useful for our new projects' logistical issues. Where Conference contact follow up is crucial for growth and sustainability of any type of institution, Mr. Strijbosch has led it very well."
Bariş Melek Doğan - Managing Director | Logistics (TR)


No-nonsense approach with feelings for details...
"I know Guy as a highly dedicated colleague, who has a no-nonsense approach and also a feeling for details. Guy has made Marketing understandable for us, it is a pleasure working with him."
Masja Mooij - Product Development Engineer | Plastics and rubber (NL)


Gives more than 100%...
"Guy is a very enthusiastic manager who always gives more than 100% in the working process. His enthusiasm rubs off on the people around him and that works very positive in the workgroups.
Patrick Breukers - Corporate Director Technology | Supply Chain & Logistics (NL)


Enthousiasm and energy...
"Guy is a self-employed manager, who works with enthousiasm and energy on his projects. He has a contineous critical eye on the work progress/process aiming for improvement."
Martin Meurs - Sales Manager New Business Development | Supply Chain & Logistics (NL)


Pleasure to work with him...
"I have known Guy since he has taken over the role as the Corporate Marketing Manager within Schoeller Arca Systems. His communication skills are very high and is a pleasure to work with him as a colleague and as a friend."
Tim Mabbutt - Sales Director China Asia Pacific | Supply Chain & Logistics (CN - China)


Very organized...
"Guy is very organized and puts a lot of hard work into his tasks. He is also very good at getting back on subjects that is not totally clear. I can recommend him at any time."
Marie Östergren - Owner | Publicity Agency (SE)


Well documented knowledge in marketing issues...
"Guy Strijbosch has a well documented knowledge in managing marketing issues in an International Corporation. This skills includes handling the difficult balances between corporate branding and local freedom of action in the frame of the central branding strategy."
Magnus Bengtsson  - Owner | Printing office (SE)


Proactive and innovative Manager...
"Guy is a perfect proactive and innovative Manager; he brings a lot of new ideas focusing on his tasks."
Philippe Delisle - Sales Manager | Logistics (CH)


Guy has been an inspiration...
"Guy has been an inspiration as the Corporate Marketing Manager at Schoeller Arca Systems, in terms of implementing a 'industry focused' strategy across many regions of their global business. Guy is very approachable, professional and very dedicated. He is refreshingly open minded, enjoyable to work with and truly understands the importance of working together, forging good relationships and making things happen, with great determination and attention to detail."
Gavin Andrews - Account Director | Automotive Logistics (UK)


Open to new ideas and suggestions...
"Guy knows what he wants but at the same time is always open to new ideas and suggestions. He is straightforward in his dealings with suppliers and keeps his word. These are examples of the qualities which make him a good and indeed, easy person to work with."
Joanna Le Pluart  - Communications consultant / Copywriter (SE)

Agenda Logo zonder tekst
error:141A318A:SSL routines:tls_process_ske_dhe:dh key too small

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/boschstr39/domains/guystrijbosch.nl/public_html/Data/TemplateCache/%%00^00A^00A81573%%ShowPage.tpl.php on line 41

Volledig overzicht & inschrijven ›

Kennismakingsgesprek boeken ›

Events Logo zonder tekst
error:141A318A:SSL routines:tls_process_ske_dhe:dh key too small

LinkedIn Business Growth Bootcamp #LBGB
Did you miss it? There is more to come...

Dit wilde je niet missen!
Schrijf je nu in voor het
'Lifetime access Package'.
25 LinkedIn Experts deelde tonnen kennis, kunde, inzichten en strategie.

Heb je het gemist? Je kunt nog steeds de interviews bekijken, en meer...

Meer? LinkedIn zal zich blijven ontwikkelen.
Daarom zullen het komende jaar meer expert interviews worden opgenomen
om bij te blijven.
Dus naast de 25 interviews nog meer kennis en kunde!

Meer info? Klik hier voor de video >

error:141A318A:SSL routines:tls_process_ske_dhe:dh key too small
LinkedIn Stories als eerste van Europa in Nederland getest

Europese LinkedIn Stories getest in Nederland
Lees meer ›

Afbeelding bij LinkedIn Stories als eerste van Europa in Nederland getest
Podcast Interview USA Virginia Franco with Guy Strijbosch

Podcast Interview USA Guy Strijbosch
Lees meer ›

Afbeelding bij Podcast Interview USA Virginia Franco with Guy Strijbosch
LinkedIn Expertdesk aanwezig op Exact Live

LinkedIn Expertdesk weer aanwezig op Exact Live
Lees meer ›

Afbeelding bij LinkedIn Expertdesk aanwezig op Exact Live
Guy Strijbosch bemand LinkedIn Expertdesk #DVDZZP

Guy Strijbosch bemand de LinkedIn Expertdesk bij #DVDZZP
Lees meer ›

Afbeelding bij Guy Strijbosch bemand LinkedIn Expertdesk #DVDZZP