Over mij

Guy Strijbosch

Aangenaam, Guy Strijbosch is de naam…

Op 21 maart 2016 overleed mijn vader, Theo Strijbosch
Een opmerkelijke zin voor een zakelijke website... en toch ook weer niet. Mijn vader was deels mijn inspiratie en deels mijn ‘Waarom’. Ik schreef over deze ‘Waarom’ ook op LinkedIn een artikel. Het gaat over hoe je jouw ‘Waarom’ kunt verwerken in jouw LinkedIn profiel en hierdoor jezelf waardevoller kunt presenteren. Ik kreeg op dit artikel veel positieve reacties.
Klik op de link voor het gehele artikel, hierbij een aantal kernwoorden:
Kennisoverdracht
Geïnteresseerd in mensen
Leergierig
Verbinder
Waarom?
Verhaal
Geen blabla
Interactie, een persoonlijke noot, helder, simpel en soms verrassend. Het zijn enkele punten die genoemd worden over mijn presentaties. Een presentator moet kunnen vertellen maar ook luisteren. Aansluiting bij publiek is hetgeen ik nastreef, soms prikkelend, soms een spiegel voorhoudend, soms uitdagend en soms tegendraads. Ik wil een snaar raken van mijn publiek waarbij men geïnspireerd huiswaarts keert.
Een goed lopend gesprek, een laag dieper komen. Dat is wat je wilt als dagvoorzitter. En dat is ook vaak de feedback die ik krijg van de opdrachtgevers die mij voor dergelijke klus inschakelen.
Guy Strijbosch aan het werk

Guy Strijbosch

Profiel

clubhouse-drop-in-audio

Profiel

Als Business Coach - Trainer, train ik met één doel voor ogen; continue progressie. Ontwikkeling staat nooit stil. Soms ben je de leraar en soms de leerling. Gepokt en gemazeld door 25+ jaren in het bedrijfsleven met sales en marketing als specialiteit weet ik als geen ander de praktijksituatie goed in te schatten. Bewust eigenzinnig kleur ik soms buiten de lijnen. Ik deel mijn ervaringen tijdens trainingen en presentaties.

Guy Strijbosch

Netwerken door te verbinden...
Kom in contact
envelopephone-handset