Referenties

Een greep uit mijn referenties. Op LinkedIn vind je nog meer referenties.

Dit vinden mijn klanten...

Agnes van der Veen
Agnes van der Veen
@agnesvanderveen
Lees verder
Afgelopen najaar heeft Guy aan een grote groep medewerkers van New Nexus een LinkedIn training verzorgd. Ons doel: de “digitale visitekaartjes” weer op orde, uitbreiden van ons netwerk en tips hoe we een branding campagne op LinkedIn, m.b.v je eigen medewerkers, kunnen laten groeien. Wij hebben Guy ervaren als een prettige trainer, die stap voor stap en op een duidelijk manier uitlegde hoe je een LinkedIn-profiel het beste kunt inrichten en hoe je in contact blijft met je netwerk. Voor aanvang van de training maakte hij een analyse van de profielen van de deelnemers. Zo kreeg iedereen tijdens de training gerichte feedback en tips die ze gelijk konden toepassen. Ook de nazorg was goed. Zo ontving iedereen ook na de training nog regelmatig een tip van Guy.

Kortom, met behulp van deze training zijn we beter zichtbaar geworden voor potentiële nieuwe relaties en werknemers. Deze training motiveert medewerkers ook om meer actief te zijn op LinkedIn!
Anne Helder
Anne Helder
@annehelder
Lees verder
Als je iets 'meer' wil weten over LinkedIn... móet je echt bij hem zijn. Guy is de man die de moeite neemt om op gepaste wijze naar je profiel te kijken, er wat van te vinden een met de juiste feedback je ook nog wat te leren. Maar Guy is meer dan alleen maar LinkedIn. (Gast-)Spreker, Dagvoorzitter, Gespreksleider zijn vaardigheden waar hij goed mee uit de voeten kan is mij ervaring.
Andreas Floor
Andreas Floor
@andreasfloor
Lees verder
Guy straalt als spreker over sociale media expertise uit, maar ook rust. Hij neemt de tijd om vragen te beantwoorden en zijn kennis te delen met anderen. Als het over sociale media gaat kan ik Guy van harte aanbevelen.
Martijn Veerkamp
Martijn Veerkamp
@martijnveerkamp
Lees verder
Energie, pragmatisch en doelgericht zijn de woorden die Guy typeren. De gegeven training heeft mijn verkoopteam geholpen om de 'kracht' van LinkedIn beter te benutten.
Robin Sijbom
Robin Sijbom@robinsijbom
Lees verder
Als iets niet werkt, doe dan wat anders!

Het was een pijnlijke, maar onderaan de streep de enige juiste conclusie die ik kon trekken. Hetgeen wat ik nu deed, werkte simpelweg niet. Ik kwam niet in contact met mensen en/of organisaties die dezelfde affiniteit hebben als ik. hoe frustrerend het ook was en eigenlijk nog steeds is. Het was tijd om het anders te doen. Maar wat? en hoe?

LinkedIn is voor mij namelijk meer dan een platform waarop je simpelweg een post plaats en de reacties in de gaten blijft houden. Het is voor mij een platform wat mens en organisatie met elkaar kan verbinden. Onder het motto: ‘Samen staan we sterker’ gebruik ik LinkedIn om in contact te komen met mensen of organisaties die willen samenwerken en/of elkaar willen versterken.

In mijn specifieke geval: Samenwerken om mensen die te kampen hebben met onverklaarbare lichamelijke klachten (SOLK) zoals chronische pijn, burn-out of chronische vermoeidheid, de helpende hand te bieden. Klachten die ervoor kunnen zorgen dat medewerkers uit dreigen te vallen, of helaas al uitgevallen zijn. Maar wat als ik deze mensen niet bereik? Het was tijd voor een andere aanvliegroute.

Guy Strijbosch, LinkedIn Expert, heeft mij de helpende hand geboden. Terug naar de basis en opnieuw de lijntjes uitzetten. Van het aanpassen van het profiel, tot het opbouwen en schrijven van de juiste content. Het kwam aan bod. na twee waardevolle en inspirerende sessies kan ik zeggen dat ik nu meer tools in mijn rugzak heb. Maar nu komt het aan op de stappen die ik met cliënten ook altijd doorloop. Verkennen, veranderen en volhouden. En uit ervaring weet ik, volhouden is een uitdaging!
Martijn van Vlaanderen
Martijn van Vlaanderen@martijnvanvlaanderen
Lees verder
De samenwerking met Guy kan ik alleen maar typeren als duidelijk, pragmatisch en servicegericht. Guy is een absolute expert op het gebied van Linkedin. Hij heeft ons laten zien hoe we Linkedin effectief kunnen inzetten en haar algoritmes kunnen beinvloeden. De wens om Linkedin meer in te zetten voor je (personal) branding, commerciele leads, etc.? Benader hier zeker Guy voor!
Frank Berndt
Frank Berndt
@frankberndt
Lees verder
Guy kijkt open en zonder vooroordeel de wereld in. Kan snel tot de kern van een vraagstuk komen en daarna samen met jou aan oplossing werken. Heb Guy als business coach leren kennen in het beter, efficiënter gebruik maken van mijn netwerk en in het beter leren presenteren van mezelf en mijn bedrijf. Dit doet hij op een geheel eigen wijze. Hoewel prikkelend wordt het nooit bedreigend.
Marlene Noteboom
Marlene Noteboom
@marlenenoteboom
Lees verder
Guy geeft duidelijke uitleg. Hij heeft veel kennis van LinkedIn en heeft veel ervaring. Prettig om naar te luisteren en neemt de tijd om iedereen zijn vragen te beantwoorden.
Eric van de Lisdonk
Eric van de Lisdonk
@ericvandelisdonk
Lees verder
Hoewel ik al heel lang op LinkedIn zit, heb ik er weinig meer mee gedaan dan een profielpagina enigszins up-to-date houden. Guy heeft me geleerd hoe je er veel meer mee kunt doen. Zeer behulpzaam en praktisch. Precies wat ik zocht. Absolute aanrader.
Luna Ridderhof
Luna Ridderhof
@lunaridderhof
Lees verder
Ik ken Guy nu zo'n tien jaar en in mijn ogen is hij altijd dé LinkedIn man. Hij heeft mij super scherp geholpen en is echt een expert op het gebied van LinkedIn. Guy; bedankt voor je heldere advies en vriendelijke en relaxte manier van communiceren. Ik weet je te vinden :).
Mehran Pourmiri
Mehran Pourmiri
@mehranpourmiri
Lees verder
Een gepassioneerde public speaker met een grondige kennis over LinkedIn en oprechte interesse in de mens. Hij neemt je op een bijzondere manier mee in zijn ontdekkingsreis en opent de wereld van LinkedIn voor je. Zijn presentatie is in een woord fantastisch! Zijn kracht is naast zijn vakkundige kennis, duidelijk en helder taalgebruik. Deze factoren zorgen ervoor dat je de boodschap duidelijk tot je neemt en vervolgens inzet voor je zakelijke relaties. Last but not least. Guy leert je niet alleen hoe je een tool kunt inzetten, maar hij leert je feitelijk hoe je persoonlijk kunt groeien zodat je zakelijk beter kunt presteren en groeien.
Roland Niezen
Roland Niezen
@rolandniezen
Lees verder
Ik heb Guy leren kennen als een deskundige en gedreven LinkedIn adviseur. Hij heeft ons bedrijf geholpen om onze profielen te perfectioneren met de klant als uitgangspunt. Vervolgens heeft hij ons begeleid om strategischer met LinkedIn om te gaan en het heel praktisch in te zetten als sales tool. Ik kan hem absoluut aanbevelen.
Mike Kaiser
Mike Kaiser
@mikekaiser
Lees verder
Scherp, deskundig en vernieuwend... In 1 uur spreek je een publiek aan die LinkedIn vreemd zijn en geef je handige tips om ze wegwijs te maken. Ikzelf, iemand die denkt LinkedIn "semi-pro" te zijn geef je een visie voorbeeld die me aan het denken zet, waardoor ik linkedin zeker anders ga benaderen en gebruiken om zo het maximale te halen uit de bestaande/nieuwe relaties en leads die LinkedIn voor mij te bieden heeft. Refreshing!
Mirella Bakker
Mirella Bakker
@mirellabakker
Lees verder
Charismatisch, oog voor de mens en zeer deskundig! In slechts een uur tijd waardevolle informatie ontvangen over LinkedIn. Mijn belemmerende overtuigingen verdwenen als sneeuw voor de zon. Met als gevolg een zeer mooi en prettig ogend profiel. Een profiel dat uitnodigend, uitdagend en informatief is. Guy heeft ons laten kijken door de bril van onze ideale klant. Alle vragen zijn beantwoord. Ook na de presentatie heeft Guy mij nog fantastisch begeleid met de laatste aandachtspunten. Een kwaliteit die je niet vaak meer tegenkomt. Een aanrader voor iedereen die LinkedIn optimaal wil leren inzetten. Warme groet Mirella | The Dutch Love Connector
Hendrik Karssiens
Hendrik Karssiens
@hendrikkarssiens
Lees verder
Guy heeft me geïnspireerd om actiever met LinkedIn te werken. Door bijvoorbeeld vaker commentaar (in plaats van interessant) te vermelden heb ik het afgelopen kwartaal zeker 8 nieuwe opdrachten gekregen. Voor mij is het nu een extra kanaal geworden waar ik opdrachten uit kan halen.
Lambert Zwiers
Lambert Zwiers
@lambertzwiers
Lees verder
Guy weet heel goed de weg op LinkedIn en hij maakt jou er ook snel wegwijs op. Hij neemt je bij de hand en leert je snel allerlei praktische toepassingen waardoor je eigen profiel op LinkedIn er veel beter uit ziet en Linked In voor jou en voor jouw organisatie een stuk waardevoller is geworden.